Ve şampiyon İspanya!

İspanya, 2017 FIBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası finalinde Fransa'yı 71-55 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Çek Cumhuriyeti’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2017 FIBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda İspanya, Fransa’yı 77-55 mağlup ederek şampiyon oldu. Başkent Prag’daki Prag Arena’da oynanan maçta İspanya ilk periyodu 21-18 önde geçerken, devreyi de 39-30 üstünlükle tamamladı. Karşılaşmanın üçüncü periyodunu 56-40 önde bitiren İspanya, mücadeleden 77-55 galip ayrıldı.

İspanya bu galibiyet ile son üç turnuvanın ikisini kazanmış oldu. Fransa ise üst üste üçüncü kez finalde kaybederk yine gümüş madalyayla yetindi. Turnuvanın MVP’si ise İspanya’nın süperstarı Alba Torrens oldu. İspanya’da Alba Torrens 18 sayıyla mücadele etti, Sancho Lyttle ise 19 sayı ve 8 ribaundla maça damga vurdu. Fransa’da ise 35 yaşındaki deneyimli oyuncu Celine Dumerc 15 sayıyla takımının en skoreri oldu ancak Dumerc’in çabası maçı baştan sona üstün götüren İspanya’yı alt etmeye yetmedi.

Ve şampiyon İspanya! ile ilgili etiketler İspanya şampiyon 2017 fıba avrupa kadınlar basketbol şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.