2 yaşındaki kuzeninin üzerinden traktörle geçti!

Adana'da traktörle tarla süren 22 yaşındaki Abüzer Şahin, tarlada uyuyakalan 2 yaşındaki kuzenini fark etmeyince üzerinden geçti.

Adana'da, traktörle tarla süren Abüzer Şahin, tarlada uyuyakalan 2 yaşındaki kuzeninin üzerinden geçerek ölümüne neden oldu. Edinilen bilgiye göre olay, Karataş ilçesine bağlı Çimenli Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre, arazisinin bir bölümünü sera yapan Abüzer Şahin (22), traktörle toprağı sürmeye başladı. Oyuncak arabasıyla civarda oynayan kuzeni Hasan Ali Şahin de (2) bir süre tarlada oynayıp uyuyakaldı. Şahin, tarlayı sürmeye devam ederken onu görmeyerek, küçük çocuğun üzerinden geçti.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Bu durumu gören çevredeki vatandaşlar hemen Şahin'i uyardı. Vatandaşların çağırdığı ambulans ile Adana Devlet Hastanesine getirilen çocuk hayatını kaybetti. Jandarma ise Abüzer Şahin'i gözaltına aldı. Hasan Ali'nin öldüğü duyan yakınları ise hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 yaşındaki kuzeninin üzerinden traktörle geçti! ile ilgili etiketler Adana Traktör 2 yaşında kuzeni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.