16. İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buldu

Kariyer.net, 22. İnsan Kaynakları Zirvesi’nde insan kaynaklarında dijitalleşme trendlerini paylaştı. Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal zirve kapsamında yaptığı sunumda dünyada ve Türkiye’de insan kaynaklarında dijital davranış ve uygulamaları değerlendirdi. Etkinlikte gerçekleştirilen İnsana Saygı Ödül töreninde ise 227 firma İnsana Saygı Ödülü’ne ve 13 firma da İnsana Saygı Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net 22. İnsan Kaynakları Zirvesi’ndeki tüm oturumlarda dijitalleşmenin insan kaynakları süreçlerindeki rolüne vurgu yaptı. Bu kapsamda İK Zirvesi ana oturumlarında konuşmacı olarak yer alan Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal, endüstri 4.0 devrimi için şirketlerde dijital kültürün yerleşmesi gerekiyor vurgusunu yaptı.

Uysal konuşmasında sadece dijital doğanların değil, mevcut çalışanların da dijitalleşme sürecine hızla uyum sağladığını belirtti. Uysal, “Dijitalleşmeye uyum sürecinde çalışanlar şirketlerin önünde ilerliyor. O nedenle daha verimli bir çalışma atmosferi yaratabilmek için şirketler de süreçlerini hızla dijitalleştirmeli” diye konuştu.

İNSANA SAYGI ÖDÜL TÖRENİ

İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Kariyer.net tarafından 16 yıldır gerçekleştirilen “İnsana Saygı Ödülleri” de sahiplerine verildi. İnsana Saygı Ödülleri, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra, en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmalara her yıl sunuluyor.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri’nde, “En Beğenilen Firma”, “En Beğenilen İş İlanı”, “En İyi Videolu İlan”, “En İyi Tasarımlı İlan” ve “En Popüler Firma” gibi özel ödüller de gecede sahiplerine takdim edildi.

1487239450_Kariyernet_CEO_FATI__H_UYSAL

“İNSANA SAYGI ÖDÜLLERİ KURUMSAL İTİBARA KATKI SAĞLIYOR”

Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal, ödül törenindeki konuşmasında, Kariyer.net tarafından 16 yıldır verilen İnsana Saygı Ödülleri’yle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İşe alım süreçlerinin sağlıklı yürüyebilmesi için adayların başvurularına hızla yanıt vermek ve süreçten onları haberdar etmek çok değerli. Bu süreci iyi yöneten firmalar kurumsal itibarlarını da artırıyorlar. Biz de İnsana Saygı Ödülleriyle bu süreçleri en sağlıklı şekilde yürüten firmalarımızı 16 yıldır ödüllendiriyoruz.”

GECENİN ÖZEL ÖDÜL KAZANAN FİRMALARI

En Çok Başvuru Alan Firma Ödülü’ne İstanbul’da “Koton Mağazacılık” layık görüldü. En Çok İstihdam Yaratan Firma Ödülü’nü İstanbul’da “Pronet Güvenlik”; Anadolu’da ise “RÖNESANS HOLDİNG” aldı. En Popüler Firma Ödülü’ne “Türk Telekomünikasyon”, En Çok Aday İnceleyen Firma Ödülü’ne “TURKCELL” layık görüldü. En İyi Tasarımlı İlanın Ödülü’nü “Doğuş Otomotiv” almaya hak kazanırken, En İyi Videolu İlan Ödülü’nü ise “Perfetti Van Melle” aldı. Bu yıl ilk kez verilen HR Venue Özel Ödülü’nü “Kuveyt Türk” alırken, Katma Değerli Ürünler Özel Ödülü’nün sahibi ise “Decathlon” oldu.

Danışmanlık firmaları ise kendi kategorilerinde değerlendirilirken, En Çok Başvuru Alan İK Danışmanlık Firması “ADECCO ” oldu. ADECCO ayrıca En Çok İstihdam Yaratan İK Danışmanlık Firması ve En Popüler İK Danışmanlık Firması olarak da seçildi. En Çok Aday İnceleyen Danışmanlık Firması Ödülü’ne ise “Civitas İnsan Kaynakları Danışmanlığı” layık görüldü.

FATİH UYSAL KİMDİR?

Galatasaray Lisesi’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Fatih Uysal, kariyerine 1999 yılında Danone’de başladı. Uysal, şirketin Türkiye ofisinde birçok farklı markada sorumluluklar üstlendi ve 2006 yılında Danone Group Genel Merkezi’ne (Fransa) Global Pazarlama Müdürü olarak atandı. Burada geniş bir coğrafyada 40’a yakın ülkeye pazarlama stratejilerinin oluşturulması ve uygulanması konusunda destek verdi. 2010 yılında Vodafone bünyesinde Pazarlama Direktörü olarak göreve başlayan Uysal, bu süreçte birçok farklı segmentin ve projenin lansmanına liderlik etti. Uysal, Şubat 2017 itibariyle online ortamdaki en büyük insan kaynakları platformu olan Kariyer.net’te Genel Müdür olarak görev yapıyor.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İNSAN KAYNAKLARI

1999’dan bu yana Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net, iş arama ve işe alım süreçlerinde yeni nesil teknolojilerle, iş arayanlarla işverenleri internet ortamında bir araya getiriyor. Kariyer.net’in aday veritabanında 24 milyon özgeçmiş bulunuyor. Kariyer.net üyesi 70 binin üzerinde firma, ihtiyaç duyduğu işgücünü Kariyer.net aracılığıyla arıyor. Kariyer.net, İstanbul Merkez ve Yeşilköy satış ofislerinin yanı sıra Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, İzmir ve Samsun’da bulunan 13 ofisi ile müşteri ve adaylarına hizmet veriyor.

16. İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buldu ile ilgili etiketler kariyernet insana saygı odülleri 22. insan kaynakları zirvesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.