15 kurtarışla Trabzonspor'u engelleyen Haydar Yılmaz konuştu

15 kurtarış yaparak Trabzonspor'a gol izni vermeye Alanyaspor kalecisi Haydar Yılmaz mücadeleyi değerlendirdi.

Trabzonspor karşısında 15 kurtarış yaparak bordo-mavili takıma gol izni vermeyen Haydar Yılmaz, Alanyaspor'un 1 puan almasında büyük pay sahibi oldu. Deneyimli kaleci zorlu maçı değerlendirdi:

"Bu maçın böyle geçeceğini biliyorduk. Sağlam savunma yapmamız gerekiyordu. Gol yememek için maça başladık. Trabzonspor çok güçlü bir rakip. Son haftalarda da çıkış yakaladılar. Onlar gerektiği gibi oynadı. Bugün şans da benim yanımdaydı. Böyle maçlara bir kaleci olarak daha iyi konsantre oluyorsun. Toplar geldikçe özgüven ve konsantrasyon artıyor. 1 puan çıkarmak, bizim için altın değerindeydi. 1 puan Alanya halkına armağan olsun. Böyle maçlara bir kaleci olarak daha iyi konsantre oluyorsun. Toplar geldikçe özgüven ve konsantrasyon artıyor. "

15 kurtarışla Trabzonspor'u engelleyen Haydar Yılmaz konuştu ile ilgili etiketler Trabzonspor Alanyaspor haydar yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.