Mahall Bomonti İzmir'de yükseliyor

İzmir'de öne çıkan 50 dev konut projesinde yaklaşık 12 bin konut inşaatı sürerken sektör temsilcileri, İstanbul Otoyolu ve Ankara Hızlı Treni projelerinin İzmir'in cazibesini artırdığını söyledi. İzmir'de inşaat sektörünün önümüzdeki yıllarda daha da büyüyeceği beklentisinde olduklarını belirten sektör temsilcileri, İzmirlilere gayrimenkule yatırım çağrısı yaptı.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, İzmir'in gayrimenkulde büyük ihtiyaçları olan bir şehir olduğunu belirterek, "Artan nüfusa ve ihtiyaca paralel olarak İzmir'deki gayrimenkul yatırımları da çoğalıyor. Ekonomideki istikrar, konut faizlerindeki düşüş, gayrimenkule olan talebi artırıyor. 2016 verilerine bakıldığında konut kredisi kullananların sayısının diğer kredileri kullananlara göre düzenli olarak arttığı gözleniyor. Biz Türkerler Holding olarak, Mahall Bomonti ile İzmir'de sadece bölgenin değil Türkiye'nin en güzel gayrimenkul projelerinden birini hayata geçiriyoruz." dedi.

Alsancak Meydanı, eski Alsancak Stadı ve Alsancak Limanı üçgeninde yükselecek Mahall Bomonti İzmir, tarihle içi içe mağazaları, kafeleri, restoranları ve müzesiyle birçok seçenek sunuyor. Biri 58 katlı, 9’u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 466 konut, 590 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Proje 1+0 ‘dan 3+1’e kadar geniş alternatifler sunacak. 1+0 daireler ful mobilyalı ve otel konseptinde teslim edilecek.

LEED PLATİN SERTİFİKASI'NA ADAY

Araç şarj üniteleri, bisiklet park alanları, güneş panelleri ve yeşil çatı uygulaması gibi çevre için etkileri büyük detaylarıyla, yalnızca en çevreci projelere verilen LEED Platin Sertifikası’na ise aday. Mahall Bomonti İzmir’de temiz hava soluyabileceğiniz, yeşiliyle enerjik, sarısıyla mutlu hissedeceğiniz birçok farklı ağaç türü sizi bekliyor.

9 TARİHİ BİNA RESTORE EDİLİYOR

1912’de Bomonti Tesisleri’nin inşa edildiği alandaki tüm tarihi binalar korunarak restore ediliyor. 9 tarihi bina kültür, sanat ve alışveriş merkezi olarak İzmirlilere hizmet verecek.

MAHALL İZMİR BOMONTİ BİRÇOK YERE BİR ADIM UZAKTA

Mahall Bomonti İzmir, Alsancak ve Kordon’a bir adım uzakta. Konak ve Karşıyaka’ya birkaç dakikada ulaşım imkanı sağlıyor. Metro istasyonu sadece 400 metre. En uzağı 8 kilometre tam 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin tam merkezinde. Öte yandan Urla 20, Çeşme 35, Manisa 25, Aydın 40 dakika uzaklıkta.

SAYILARLA MAHALL İZMİR BOMONTİ:

Arazi: 44 bin 966 metrekare

Toplam satılabilir alan: 182 bin 189 metrekare

Blok sayısı: 12 (3 yeni+9 tarihi)

A Blok: 4 bodrum ve zemin +17 katlı yatay ve +58 katlı dikey blok

Konut tavan yüksekliği: 3.50 metre brüt, 3.30 metre net

Teslim tarihi: Haziran 2019

Mahall Bomonti İzmir'de yükseliyor ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.