Mahall Bomonti en prestijli yarışmada finalde!

İZMİR'de yaşam, iş ve eğlence hayatını yeni bir atmosfere kavuşturma hedefiyle tasarlanan Mahall Bomonti İzmir, Türkiye'nin prestijli gayrimenkul yarışması, "Sign of the City Awards 2016" yarışmasında "En İyi Ticari Projeler" ve "En İyi Rezidans" kategorilerinde finale kaldı.

Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir, Türkiye'nin gayrimenkul yarışması "Sign of the City Awards 2016" yarışmasında iki dalda birden yüzlerce projeyi geride bırakarak finale kaldı. Mahall Bomonti İzmir, "En İyi

Ticari Projeler" ve "En İyi Rezidans" kategorilerinde Türkiye'nin en iyi 5 projesi arasında gösterildi. Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin oluşturduğu özel bir jüri tarafından belirlenecek Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin sahipleri 9 Kasım Çarşamba günü düzenlenecek törenle açıklanacak.

041120161734429943248_3.jpg

Eski Bomonti Tesisleri arazisinde yükselen Mahall Bomonti İzmir, 100 yılı aşkın geçmişiyle tarihin modern hayatla iç içe geçtiği bir yaşam alanı sunacak.

Proje 9'u tarihi, toplam 12 bloktan oluşuyor. 1912'den 1928'e kadar bira,

1936'dan 1944'e kadar şarap, 1944'den 2004'e kadar ise rakı fabrikası olarak kullanılan alandaki tüm tarihi binalar korunarak restore ediliyor.

Arazi üzerinde geliştirilecek biri kule toplam 3 yeni blok Epig Mimarlık tarafından tasarlandı. Müze, sanat evi, gösteri alanı,

cep tiyatrosu, performans alanı, seyir terası, açık hava sineması, çocuk dünyası konsepti,

alışveriş sokağı, şık restoran ve kafelerden oluşacak proje, özgün konseptiyle şehrin yeni meydanı olacak.

Mahall Bomonti İzmir'in, kentin yaşam kalitesi, tasarım anlayışı güvenlik seviyesi, inşaat teknolojisi en yüksek binası olacakğı belirtildi.

Proje; araç şarj üniteleri, bisiklet park alanları, güneş panelleri ve

yeşil çatı uygulaması gibi çevre için etkileri büyük detaylarıyla, yalnızca en çevreci projelere verilen LEED Platin Sertifikası'na ise aday.

041120161735039940238_3.jpg

METREKARESİ ORTALAMA 2 BİN DOLAR

Özel bir kampanyayla metrekaresi ortalama 2 bin dolardan satışa çıkan Mahall Bomonti İzmir'de peşin ödemede yüzde 15 indirimle ev almak mümkün.

Yüzde 0.70 faizle 120 aya kadar kredi imkânı sunuluyor.

Ayrıca lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatıyla, Türkerler vadeli faizsiz 36 aya kadar ödeme de sağlanabiliyor.

Mahall Bomonti en prestijli yarışmada finalde! ile ilgili etiketler Mahall Bomonti Kazım Türker İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.