Ölene Kadar dizisi yayından kaldırılacak mı? Ölene Kadar oyuncuları ve konusu

12 Ocak 2017 Perşembe akşamı ATV'de Ölene Kadar isimli yeni bir dizi izleyicilerin karşısına geçti. Ölene Kadar dizisi reyting sıralamasında istenen performansı gösteremedi. Ölene Kadar yayın hayatından kaldırılacak mı? Ölene kadar dizisi oyuncuları kimler? Kim hangi rolde? Ölene Kadar konusu ne? ATV'nin büyük beklentilerle ekranlara getirdiği yeni dizi Ölene Kadar hakkında merak edilen her şey haberimzide..

Kanallar peş peşe yeni dizileri devreye sokmaya başladı. ATV'de yayınlanan Ölene Kadar dizisi bir hayli iddialı başladığı reyting yarışında saradığını bulamadı. Ölene Kadar yayından kaldırılacak mı? ATV'de perşembe akşamı yayınlanan Ölene Kadar dizisinin akibeti ne olacak? Yeni dizi Ölene kadar oyuncuları kimler? Kim hangi rolde? Ölene Kadar konusu ne? İşte ATV'nin iddialı dizisi Ölene Kadar hakkındaki detaylar...

Ölene Kadar yayından kaldırılacak mı?

Ölene Kadar kadrosunda iki dev oyuncuyu barındırmasına rağmen beklenen ilgiyi göremedi. Ölene Kadar bu sezon yayınlanan diziler arasında hayal kırıklığının en fazla yaşandığı dizi oldu.

Son bölümü ile reytinglerde TOTAL de: 3.04 reyting ile 16. AB de: 2.39 reyting ile 14. Sırada yer alabildi. Share oranları ise gerçekten içler acısı…

Dizi özellikle durağan senaryosu ve Engin Akyürek’in beklenen oyunculuk performansını gösteremediği için oldukça eleştiriliyor bazı izleyiciler tarafından.

Dizinin reytingleri böyle gitmeye devam ederse final yakın gibi…

Fahriye Evcen’e Ölene Kadar için Burak Özçivit’ten övgü dolu sözler

Dün akşam 1. bölümü ile ekrana gelen Ölene Kadar izleyenleri ekran başına kilitledi. Dağhan ve Selvi'nin kesişen hayatları onları bambaşka yerlere sürükleyecektir.

Ölene Kadar 5. bölüm fragmanı

Ölene Kadar konusu ne?

Dizide Dağhan, 11 yıl önce, genç bir doktor adayıyken, sevdiği ve evlenmek üzere olduğu kadının (Beril) babasını (Sezai) öldürmekten suçlu bulunmuş ve hapse atılmıştır. Olay aslında tabii ki bir komplodur. Beril'e âşık olan Ender bu komployu düzenlemiş; hem kendisi hakkında büyük bir sırrı bilen Sezai'den kurtulmuş, hem de Beril'i elde etmiştir.

Dağhan'ı hapisten çıkaran kişi ise, çiçeği burnunda bir avukat olan ve bu dava ilk davası olan, genç ve güzel Selvi'dir. Dağhan, 11 yıl önce, genç bir doktor adayıyken, sevdiği ve evlenmek üzere olduğu kadının (Beril) babasını (Sezai) öldürmekten suçlu bulunmuş ve hapse atılmıştır.

Selvi, herkesin gözünden kaçan bir delil bulmuş, Dağhan'ı bu davayı yeniden açmaya ikna etmiş ve sonunda Dağhan'ın serbest kalmasını sağlamıştır. Bu her şeyin başlangıcı olacaktır.

Ölene Kadar oyuncuları

Ölene Kadar dizisinin oyuncuları tanıdık isimlerden oluşsada arada sürpriz isimlerde var. İşte Ölene Kadar dizisinde kim hangi rolde...

130120171545238199786_3.jpg

Engin Akyürek

Dağhan

İşlemediği bir suç yüzünden hüküm giymiş; hayatının en güzel yıllarını, geleceğini, hayallerini, aşkını kaybetmiş ve on bir yıldır haksız bir esareti yaşayan 35 yaşında bir adam. Ağırlaştırılmış müebbet mahkumu olarak, ölene kadar çıkamayacağını düşündüğü cezaevinden, beklenmedik bir şekilde masumiyetinin ispatlanmasıyla çıkar. Ancak onun için bu bir son değil, aksine tehlikelerle dolu bir yolun başlangıcıdır. Hayatına devam etmekle geçmişin peşine düşmek arasında git geller yaşasa da yıllar önce kendisine tuzak kuranları bulmaya, onlara kaybettiklerinin bedelini ödetmeye ve adaleti sağlamaya kararlıdır.

130120171546498191822_3.jpg

Fahriye Evcen

Selvi

24 Yaşında, henüz kariyerinin başında olan genç bir avukat. Acılarla, zorluklarla dolu geçmişi sebebiyle yaşına göre oldukça görmüş geçirmiş, hayatta her şeyin bir çözümü olduğuna inanan ve bu çözümleri aramaktan hiç vazgeçmeyen mücadeleci bir kadın. Onu avukat olmaya iten ve sonunda Dağhan'ın karşısına çıkmaya sürükleyen vicdanı, hem en zayıf hem de en güçlü yanı. Dağhan'ın kurtuluşuyla kendi sonunu da hazırladığından habersiz. Hayatının en önemli davasını kazanmayı başarsa da asıl sınavını Dağhan'a aşık olduğunda verecek.

130120171548088191186_3.jpg Sarp Levendoğlu

Ender

36 yaşında, hırslı, saplantılı, kötücül bir karakteri olmasına karşın istediğinde oldukça sakin, anlayışlı, düşünceli ve iyi kalpliymiş gibi görünebilen bir adam. İki yüzü vardır Ender'in; Birisi delicesine bir aşkla sevdiği Beril'in gördüğü aydınlık yüzü, diğeri ise başarıyla gizlediği ve şimdiye dek çok az insanın gördüğü karanlık yüzü… İstediği şeyleri elde etmek ve sahip olduğu imkanları elinde tutmak adına yapmayacağı şey yoktur. Dağhan'ın hapisten çıkmasıyla birlikte hayatında ikinci kez her şeyini kaybetme riskiyle yüz yüze gelir.

130120171549358193032_3.jpg

Gülcan Arslan

Beril

32 yaşında, zengin iş adamı Sezai Karalı'nın prensesler gibi büyümüş biricik kızı, Dağhan'ın ilk aşkı. Uğruna her şeyden vazgeçtiği ve karnında çocuğunu taşıdığı adamın babasını öldürdüğünü öğrendiğinde büyük bir yıkım yaşar. Yaşadığı bu ağır travma ruhunda onulmaz yaralar açar. Bir süre sonra güvenli bir liman gibi gördüğü çocukluk arkadaşı Ender ile evlenir. Dağhan masumiyeti ispatlanmış bir adam olarak hapisten çıkınca, Beril de pişmanlıklarıyla yüz yüze gelir ve evliliği ile tekrar alevlenen ilk aşkı arasında kalır.

Tansu Biçer

Yılmaz

Otuzlu yaşlarının ortalarında, ağırbaşlı, serinkanlı, ketum bir adam. Hayatı zorluklarla geçmiş, anne babasını kaybettikten sonra kendini hayattaki tek varlığı olan kız kardeşini korumaya adamış biri. Kardeşinin hastalanmasıyla birlikte geri dönüşü olmayan bir yola adım atmış. Asker arkadaşı Fahri sayesinde Ender'le yolları kesişmiş ve Yılmaz kardeşini kurtarmak için büyük bir suç işlemiş. Dağhan'ın hapisten çıkmasıyla her şey yeniden başlayınca Yılmaz da kendini işlediği suçun ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya bulur.

Ölene Kadar dizisi yayından kaldırılacak mı? Ölene Kadar oyuncuları ve konusu ile ilgili etiketler ATV ölene kadar dizisi Ölene Kadar ölene kadar konusu ölene kadar dizisi oyuncuları ölene kadar oyuncuları ölene kadar yayından kaldırılacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.