Kısmetse Olur yeni gelin adayı Merve Kovancı kimdir?

Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Merve Kovancı oldu. Kısmetse Olur 15 ocak finalinde Gizem Çukurbağı'nın elendiği eve gelen Merve Kovancı hayli iddialı tavrıyla dikkat çekti. Peki kimdir Merve Kovancı, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve aslen nereli?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde yarışmadan elenen isim kızlar evinden Çukurbağı olurken eve yeni gelen adaylar dikkatleri üzerine çekti. Yarışmaya Akın için geldiğini söyleyen yeni gelin adayı Merve Kovancı programdaki ilk tartışmasını yaşadı. Öte yandan eski yarışmacı Tankut'un geçtiğimiz haftalarda programa dahil olan Tuğçe Ergişi ile birlikte aşk yaşamaya başlaması bugünkü bölüme damga vuracak.

Peki Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Merve Kovancı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve aslen nereli?

170120171936363001496_3.jpg

MERVE KOVANCI KİMDİR?

Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Merve Kovancı 23 yaşında ve İstanbul doğumlu. Boğa burcu olduğunu söyleyen Merve'nin spor ve moda ile yakından ilgilendiği ifade edildi. Akın’a talip geldiğini açıklayan yeni gelin adayı daha önce “Bugün Ne Giysem” adlı moda programında da boy göstermişti.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Damat adayının kendisine sürekli karışmasının üzerine ailesinin de bu programı izlediğini dile getiren Didem isyan edecek. Adnan ise hiç kimsenin bu konuda kendisine karışmayacağını söylemesinin ardından "Beni kaybetmeyi göze alıyorsan giy" diyerek resti çekecek.

GÖKHAN SARA'DAN SİBEL'E YEMEK SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz haftalarda programa veda eden isim olan Gökhan Sara kız arkadaşına yemek sürprizi hazırladı. Eve yiyecek ve aşçı gönderen Gökhan'ın gelin adaylarının bulunduğu alandaki televizyonda bir mesajı yayınlanacak. Gökhan Sara'nın yemek ve aşçı sürprizinin ardından Sibel duygusal dakikalar yaşarken Gamze damat adayının eve gelerek Sibel'e sarılmasını isteyecek.

"KUMAŞ İÇİN KAYBEDECEKSEM KAYBEDERİM"

Adnan'ın ailesinin kıyafet konusunda kendisine karışmasına engel olamayacağını söylemesinin ardından Didem'e resti çekecek. Damat adayının "Beni kaybetmeyi göze alıyorsan giy" demesinin ardından Didem aynı sertlikte yanı vererek "Kumaş için kaybedeksem ederim" diyecek.

Kısmetse Olur yeni gelin adayı Merve Kovancı kimdir? ile ilgili etiketler Merve Kovancı kimdir Kısmetse Olur evi Merve Kovancı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.