İzdivaç'ta, Serkan'a talip olan Dilek hanım

Star Tv'de hafta içi her gün yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında damat adaylarından Serkan'a talip olan gelin adayı Dilek Hanım güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti.

İzdivaç'ın gözde damat adaylarından Serkan'ın son talibi görenleri büyüledi. Güzelliği ile dikkat çeken Dilek Hanım, talip olduğu Serkan'ı büyüledi. Paravan açıldıktan sonra konuşmakta zorlandığı gözlenen Serkan "Yemeğe gidelim" diyerek talibiyle ciddi bir ilişkinin startını verdi.

Ekranların sevilen ve zaman zaman skandal olaylarının yaşandığı evlilik programı İzdivaç'ta yeni bir olay daha gerçekleşti. Zuhal Topal'ın sunduğu İzdivaç'ta gelin adayı Hanife'nin popüleritesinin yitirilmesi üzerine yeni bir aday adeta gözlere hitap etti. Zuhal Topal'la Serkan'a aday olarak gelen Dilek Hanım hem kişiliği hem de güzelliği ile en çok konuşulan isimlerden oldu. Bu sıralar adayları ve aşk hayatıyla en çok konuşulan isim olan damat adayı Serkan, gelin adayını karşısında görünce adeta büyülendi ve hemen akabinde de ''yemeğe gidelim'' teklifinde bulundu.

090120171809028556489_3.jpg

Serkan Dilek'in güzelliği karşısında büyülendi

Star TV ekranlarında sevilerek izlenilen İzdivaç programı Zuhal Topal'la Serkan ile Dilek buluşması bilindiği üzere 8 Ocak'ta olumlu geçmişti. Serkan Dilek'in güzelliği karşısında hemen görüşme teklifinde bulunmuştu. Serkan'ın geçmişte yaşadığı ilişkiler konusunda tedirgin olan Dilek, gidişat konusunda ne düşünecek, ilerleyen günlerde neler olacak? Tüm bunlar ilerleyen programlarda belli olacak.

İzdivaç'ta, Serkan'a talip olan Dilek hanım ile ilgili etiketler Star TV Zuhal Topal İzdivaç Serkan Dilek hanım izdivaç programı gelin adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.