İçerde 19. yeni bölüm izleyiciyle buluşuyor| İçerde 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı

İçerde 19. yeni bölüm izleyiciyle bu akşam buluşuyor. İçerde 19. bölüm 2. fragmanı dizinin takipçilerini oldukça heyecanlandırdı. Ay Yapım imzalı İçerde yeni bölüm izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. İçerde 19. bölüm 2. fragmanı ekrana geldi. İçerde 19. yeni bölümde Coşkun'un akıbeti belli olacak. Celal, Sarp ve mert'in arasında kalan Coşkun gerçekleri itiraf edecek mi yoksa bu karmaşadan kurtulmayı başarabilecek mi?

İçerde 19. yeni bölüm izleyenleri bu akşam da ekrana kilitleyecek. İçerde 19. yeni bölüm için heyecan dorukta. İçerde 19. bölümde neler olacak? İçerde 19. bölüm fragmanında ortalık karışmaya devam ediyor. İçerde 19. bölüm 2. fragmanında Coşkun'un ölmediğinden şüphelenen Davut, bu işin peşini bırakmayacaktır. Melek'in yeni ailesini sorgulaması ve kim olduğunu araştırmasıyla birlikte yeni gelişmeler ortaya çıkmıştır. İçerde 19. yeni bölümde Melek ise Mert'ten duyduğu yeni bir gerçekle yüzleşmeye gidecektir. İçerde 19. bölüm fragmanında diğer bir konu ise Sarp'ın da içerisinde bulunduğu dükkanın silahlı kişilerce talan edilmesi olacak.İşte İçerde 19. bölüm fragmanı ve İçerde 19. yeni bölüm detayı...

İÇERDE 19. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İçerde 19. yeni bölümde yine heyacan dorukta olacak... Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi İçerde 19. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İçerde 19. bölüm fragmanında Yusuf müdür, boşanmış olduğu karısından çocuğu olduğunu öğrenir ve yepyeni bir başlangıca hazırlanır. Peki, İçerde 19. bölüm fragmanında Coşkun Sarp'ın elinde kalacak mı? Mert ve Sarp gerçeği öğrenebilecek mi? İşte içerde 19. bölüm fragmanı...

İÇERDE 19. BÖLÜM ÖZETİ

İşte fenomen haline gelen karakterleri yeni bölümde bekleyen gelişmelerden ipuçları;

İçerde'nin yeni bölümü unutulmaz anlara sahne olacak. Oyun içinde oyun devam ediyor! Her karakterin dünyasında yeni yolların açılacağı bölüm unutulmaz bölümler arasına girecek.

Sarp;
Kardeşi Umut'u bulmak için polisken mafya içine sızan Sarp yeni bölümde yol ayrımına gelecek. Kebapçı Celal'in sonunu getirmek için aldığı gizli görevi annesi Füsun'dan şimdiye dek saklamayı başaran Sarp yeni bölümde büyük tehdit altında kalacak. Füsun'un lokantasının taranması Sarp için milat olacak. Yaşadıklarını sorgulayan Sarp, annesinin yaşadığı üzüntü ve hayati tehlikeden dolayı tüm gerçekleri ona anlatacak mı?

Mert;
Kebapçı Celal'in Polis Teşkilatı'ndaki adamı, hayattaki tek amacı ailesini bulmak olan Mert yeni bölümde öfke krizi geçirecek. Mert, ailesi hakkında tek bilgi sahibi kişi olan Coşkun'u Sarp'ın öldürmesiyle büyük yıkım yaşayacak. Mert'in yaşayacağı duygusal anların ekrana geleceği bölümde iki kardeş karşı karşıya gelecek. Sarp'ın kendisinden hayatını aldığına inanan Mert, ondan intikam almak isteyecek. Kardeş olduklarından habersiz birbirlerine silahlarına doğrultacak olan Sarp ve Mert'in büyük yüzleşmesinde acaba hangi gerçekler ortaya çıkacak?

Coşkun;
Celal'in verdiği ölüm emrinden Sarp sayesinde kurtulmayı başaran Coşkun yeni bölümde hafıza kaybı yaşayacak. Sarp'ın kendisine gelmesi için sabırsızlıkla bekleyeceği bölümde Coşkun yeni bölümde oyunlarına devam edebilecek mi?

Melek;
Celal'i hayatından çıkarmaya karar veren Melek yeni bölümde ailesinin peşine düşecek. Mert'in yardımıyla bir teyzesi olduğunu öğrenen Melek yeni hayatına adım atmak isteyecek. Celal'in öz babası olması, ardından annesinin katilinin Celal olduğunu öğrenmesiyle dünyası yıkılan Melek, teyzesi Hülya'nın kapısını çaldığında ailesiyle ilgili ne gibi bilgiler öğrenecek?

Celal;
Melek'in evden gitmesiyle büyük darbe alacak olan Celal, kızını ikna etmesi için Sarp'ı görevlendirecek. Coşkun'u öldü bilen Celal, Yaşar'ın sonunu hazırlamak için düğmeye basacak. En güvenilir adamı
Davut'u Yaşar'ın peşine salan Celal, amacına ulaşabilecek mi?

Yusuf Müdür;
Sarp'la eski günlerine dönen Yusuf Müdür yeni bölümde bir oğlu olduğunu öğrenecek. Eski eşi Serap'ın yardım için tekrar Yusuf'un kapısını çalacağı bölümde Yusuf oğlunun tehlikeli sularda yüzdüğünü öğrenecek. Yusuf Müdür, oğlu Gökhan'ın hayatı için Sarp'tan yardım isteyecek.

İÇERDE REYTİNGLERDE ZİRVEDE!

Ay Yapım imzalı, ekranların fenomen dizisi "İçerde", dün akşam ekrana gelen bölümüyle tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, zirvedeki yerini korudu.

"İçerde", dün akşam yayınlanan bölümüyle ABC1 20+'da 10,81 izlenme oranı (rating), 23,61 izlenme payı (share), AB’de 9,97 izlenme oranı (rating), 23,80 izlenme payı (share), Total’de ise 9,11 izlenme oranı (rating), 20,25 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Son bölümün hemen ardından İçerde 19. bölümden kısa bir tanıtım yayınlandı...

İçerde 18. bölüm fragmanı

Celal bunları duyduktan sonra hiddetle adamlarına, Sarp’i Davut’un mekanına getirmesini emretti.

Melek yurtdışına tatile beraber çıkacağına Sarp’e söyledi ve Celal babadan izin almanın çaresini bul dedi. Sarp, Celal’in yanına giderken, Celal’in adamları Sarp’i alıyor ve Davut’un mekanına getdi. Celal her şeyi bildiğini ve kızına asla yakınlaşmayacağını söyledi. Toplu tabancada tek kurşun bıraktı ve Sarp Celal’i beklemeden tabancayı aldı, ensesine getirmeden hızlı bir hareketle kurşunu, yuvasından çıkardı. Sarp 5 kez “boş tabancayı” sıkarken, ne Davut ne de Celal bunu anlayamadı.

İçerde 18. bölüm 2. fragmanı


İÇERDE DİZİSİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

İçerde 19. yeni bölüm izleyiciyle buluşuyor| İçerde 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı ile ilgili etiketler Show TV sarp ruleti İçerde içerde 18. bölüm fragman içerde dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.