Fahriye Evcen’e Ölene Kadar için Burak Özçivit’ten övgü dolu sözler

‘Ölene Kadar’ adlı diziyle seyircinin karşısına çıkan Fahriye Evcen’e Burak Özçivit’ten övgü dolu sözler geldi. Yakışıklı oyuncu dizinin ilk bölümünün ardından Fahriye Evcen’in fotoğrafını paylaştı.

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Ölene Kadar dizisinden hemen sonra Burak Özçivit, geride bıraktığımız günlerde evlilik teklif ettiği Fahriye Evcen'e yeni dizisiyle ilgili destek verdi.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ilişkisi, takılan yüzükle farklı bir boyuta taşındı. Evlilik yolunda adım adım ilerleyen ikiliden Fahriye Evcen’in geride bıraktığımız akşam farklı bir heyecanı vardı.

‘Ölene Kadar’ adlı diziyle seyircisinin karşısına çıkan Fahriye Evcen’e, ilk bölüm heyecanını yenmesi için destek verenlerden biri de müstakbel eşi Burak Özçivit oldu. Yakışıklı oyuncu dizinin ilk bölümünün ardından Fahriye Evcen’in fotoğrafını paylaşarak: “Emeği geçen herkesin eline sağlık. Her şeyiyle güzeldi ama sen bir ayrı güzeldin. Fahriye Evcen bundan sonra ölene kadar izleyeceğiz” notunu düştü.

130120171116235762857_3.jpg

Fahriye Evcen kim?

Kilosu: 56
Metre Olarak Boyu: 1.69 m
Santimetre Olarak: 169 cm
Göz Rengi: Kahverengi
Doğal Saç Rengi: Siyah
Fahriye Evcen Kişisel Detaylarfahriye-evcen-ka-C3-A7-kilo
Doğum Tarihi: 4 Haziran 1986
2016 Yılına Göre Yaşı: 30 (yaşında)
Doğum Yeri (Nereli): Samsun, Türkiye
Güneş Burcu: İkizler
Sevgilisi: Burat Özçivit (Söylenti)
Mesleği: Oyuncu
Kısaca Hayatı: Üniversiteyi Almanya’da okuyan Fahriye, Sosyoloji Bölümünde okudu. Üniversite yıllarındayken Oya Aydoğan’ın sunduğu programda izleyici olarak yer aldı. Programda seyirci olmasına rağmen birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. Böylece öğrenimini yarıda bırakıp, İstanbul’a yerleşti.
İlk olarak 2005 yılında Hülya Koçyiğit’in başrol oynadığı ”Asla Unutma” adlı dizide rol aldı. Yaprak Dökümü dizisinde oynadığı Necla karakteriyle herkes tarafından tanınmaya başladı. Ünlü oyuncu son olarak 2013 yılında Çalıkuşu dizisinde, Feride karakterini canlandırdı.

Fahriye Evcen’e Ölene Kadar için Burak Özçivit’ten övgü dolu sözler ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit Ölene Kadar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.