Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından kaldırıldı mı? 54. bölüm fragmanı neden yok?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından kaldırıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm neden yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yıl başından beri neden yayınlanmıyor? Bu akşam yeni bölümünün yayınlanmayacağı açıklanınca dizinin yayından kaldırıldığı iddiaları dillendirildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından kaldırıldı mı? ATV ekranlarında yayınlanan ve reytingleri alt üst eden dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 54. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV'nin yayın akışından da kaldırıldı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? İşte merak edilen soruların cevabı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm'de neler olacak?

İki haftadır yeni bölümü yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili ATV kanalının açıklama yapması bekleniyor. ATV canlı yayın akışında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yok.

100120171957493597501_3.jpg

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. bölümde neler olmuştu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde Ünal tarafından özel bir görevi için Türkiye’ye geleceği açıklanan Suzi’nin neler yapacağı merak konusu oldu.
Ünal Kaplan’ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye’ye gelir.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hızır ölecek mi? EDHO'da Hızır'ın yerine kim geçecek?

Hızır yalnızca kendine değil, devlete de düşman olan güçlere çok yaklaşmıştır. Özkan'ın elindeki önemli dosyalara da ulaşabilirse işi bir hayli kolaylaşacaktır. Masa, kaosun son bulacağı inancıyla nihayet bir kez daha toplanır. Bu durum en çok Ünal Kaplan'ı tedirgin edecektir. Hızır ise bu toplantıyı üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Diğer bir güzel haber de bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberidir. Tüm bu güzel gelişmelerden sonra evde bir bayram havası olması gerekirken yaşanacaklar buna engel olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu

Hızır Çakırbeyli ve ailesi konuya alınır. Daha çocukken yeraltı dünyasına giren Hızır, haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Daha sonra ise zengin ve güçlü olur ve haksızlıkları da kendisi çıkarmaya başlar. Bütün kadınların odağında yer alan Hızır, tam bir sevgi adamıdır. Aynı zamanda fedakar bir baba olan Hızır, sözüne güvenilir bir adam olmasıyla da yeraltı dünyasında itibari yüksek bir hale gelir. Sevdikleri olduğu kadar düşmanları da vardır Hızır'ın... Devletin Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaadettiğini farkeden büyük patron, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV yayın akışında şimdilik yok.

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.