Devrim Evrin Türkiye'yi terk mi etti? Devrim Evrin Londra'ya mı yerleşiyor?

"Fetih 1453" filminde Fatih Sultan Mehmet'i canlandırarak şöhreti yakalayan oyuncu Devrim Evin'in Türkiye'yi terk ettiği ve Londra'da yaşayacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi.

6,5 buçuk milyon kişi tarafından izlenen 'Fetih 1453' filminde 'Fatih Sultan Mehmet' karakterine hayat veren Devrim Evin'in iş teklifi alamayınca Londra'ya yerleşmeye karar verdiği şeklinde haberler yayınlanmıştı. Oyuncu haberleri Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile yalanladı.

Ünlü oyuncu "İki gündür böyle bir geyik dolanıyor. Ülkeyi terk ettiğim yok" mesajını yayımlayan Evrim, hayranlarını rol aldığı tiyatro oyununa davet etti.

100120172034203591512_3.jpg

Devrim Evin kimdir?

Devrim Evin, (d. 12 Kasım 1978, Gölbaşı, Adıyaman), Türk sinema ve tiyatro oyuncusudur.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. 2003 yılında Eskişehir Şehir Tiyatroları'na, 2005'te ise Adana Devlet Tiyatrosu'na girdi.[1] Çok sayıda tiyatro oyununda yer alan Evin, Kaleiçi, İki Arada Aşk ve Suç Dosyası gibi televizyon dizilerinde de küçük roller aldı. Yapımcı ve yönetmenliğini Faruk Aksoy'un üstlendiği 16 Şubat 2012'de vizyona giren Fetih 1453 filminde Fatih Sultan Mehmet karakterini canlandırarak dikkatleri üstüne çekmiştir.[2][3] Film Türk sinemasının en büyük bütçeli filmi olmasının yanı sıra, Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen filmi ünvanına da sahiptir.

Devrim Evrin Türkiye'yi terk mi etti? Devrim Evrin Londra'ya mı yerleşiyor? ile ilgili etiketler Londra Türkiye Sosyal Medya Fatih Sultan Mehmet Devrim Evin Fetih 1453
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.