İki sarı kart gördü oyundan atılmadı!

Abdülkadir Özdamar, aynı pozisyonda iki sarı kart görmesine rağmen kırmızı kartla cezalandırılmadı.

TFF 1. Lig'de sahne alan Boluspor - Ümraniyespor maçında yaşanan bir hakem olayı kafalarda soru işareti yarattı. Boluspor oyuncusu Abdülkadir Özdemir aynı anda iki sart gördü

44. dakikadaki tartışmada hakem Erkan Özdamar'a itiraz eden Bolusporlu Abdülkadir Özdemir, aynı pozisyonda iki sarı kart görmesine rağmen kırmızı kartla cezalandırılmadı.

OYUNCULAR HAKEMİN ETRAFINI SARDI

İlk sarı kartta hakemin önünde olan Abdülkadir Özdamar, çevresini saran arkadaşlarından sıyrılarak arkaya geçti. Bu sefer hakemin arkasında itirazlarını sürdüren oyuncu, bir de orada sarı kart gördü.

AYIRT EDEMEDİ Mİ?

TFF'nin resmi sitesinde yayınlanan maç raporunda hakem Erkan Özdamar, Boluspor oyuncusu Abdülkadir Özdemir'e tek sarı kart gösterdiğini yazdı. Hakemin o anki stres altında sarı kart gösterdiği oyuncuları ayırt edemediği öngörülüyor.

İki sarı kart gördü oyundan atılmadı! ile ilgili etiketler Boluspor ümraniyespor abdülkadir özdemir erkan özdamar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.